Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: €8 verzendingskost tot €100 *Gratis verzending vanaf €100

Voeten (voor hem en haar)

Pedicure

Bij een voetverzorging worden beide voeten eerst ontsmet en de pijnpunten in de voeten besproken. Naast een korte voeten-analyse wordt ook uw eventuele medische dossier in kaart gebracht (diabetici, medicatiegebruik, ...). Vervolgens worden de nagels ingekort en eeltpitten (eksterogen) tussen de tenen en onder de voetzolen worden behandeld. Eelt bovenop tenen en teentoppen, voetzolen en hielen wordt verwijderd.

Eventuele ingroeiende nagels krijgen gepaste verzorging met een techniek waarbij de nagel zeer fijn wordt ingevijld of ingeknipt naargelang het drukpunt. Meldt zeker deze aandoening als je een afspraak maakt, er kan een voorbehandeling thuis nodig zijn, als een ontsteking je parten speelt.  Behandeling kan pas na het genezen van deze ontsteking. Laat het zover niet komen, want bij te hevige blijvende ontsteking dient doorverwezen naar de dokter waar mogelijk operatief wordt ingegrepen en de nagel integraal kan worden verwijderd.

Met een deugddoende, korte voetmassage wordt deze pedicure afgesloten.

Als je recht hebt op terugbetaling van jouw ziekenfonds, breng dan het document mee naar de afspraak.  

 __________________________________

Regelmatige pedicures (max. 6 weken).
Kan enkel ter plaatse worden gereserveerd. 
30' - €29,00 -> vanaf 01/2023: vanaf €30,00

 

Sporadische pedicure (inclusief voetenscrub en voetenmassage).
Kan online worden gereserveerd met voorschot.
40' - €42,00

 

Vanaf 12/2022 worden de medisch-pedicure-aanvragen op verplaatsing (Turnhout) opnieuw ingezet en dit enkel op maandagen. Kan je je moeilijk verplaatsen en/of de trap naar mijn praktijk niet meer op, dan kan je hier gebruik van maken. 

Dit kan online (pre-paiement) worden gereserveerd met vermelding van gsm en adresgegevens. 

30' - €39,00

 

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING 

 

Mijn opleiding in ziekenhuizen en rusthuizen omvatte de medische voetverzorging. De titelgeving hiervan werd bij wet aangepast, want 'medische pedicure' is een term die wettelijk niet mag geclaimd worden, de juiste omschrijving is 'wetenschappelijk voetverzorgster'.  

 

EXTRA's 

Voetmassage

Rustgevende en relaxerende voetmassage, na een pedicure of tijdens de inwerking van een gelaatsmasker (als je indommelt is dat geen probleem).
20' - €22,00

 

Lakken

Na een voetverzorging is er de mogelijkheid om een mooie tint op de teennagels te laten zetten. Het merk O.P.I. garandeert optimale dekking, blijft 4-5 weken op de nagelplaat en groeit netjes mee uit met de nagel. Voorzie je wel open schoeisel, om de droogtijd optimaal te houden? 
€10,00 

 __________________________________

Voetreflexologie

Een voetreflexologie is een massage van de voeten waarbij de reflexzones op de voeten gerelateerd worden aan organen en zintuigen. Deze drukpuntmassage wordt gecombineerd met rustgevende bewegingen met als doel het lichaam in balans te brengen en afvoer van blokkades op te heffen.
40' - €42,00 

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING