Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak

Voeten

Pedicure

Bij een voetverzorging worden beide voeten ontsmet, een korte voetanalyse en de pijnpunten besproken, waarna de nagels worden ingekort en eeltpitten (eksterogen) tussen de tenen worden behandeld. Eelt bovenop tenen en teentoppen, voetzolen en hielen worden verwijderd.

Eventuele ingroeiende nagels krijgen gepaste verzorging met een techniek waarbij de nagel zeer fijn wordt ingevijld of ingeknipt naargelang het drukpunt. Meldt zeker deze aandoening als je een afspraak maakt, er kan een voorbehandeling thuis nodig zijn, als een ontsteking je parten speelt.  Behandeling kan pas na het genezen van deze ontsteking. Laat het zover niet komen, want bij te hevige blijvende ontsteking dient doorverwezen naar de dokter waar mogelijk operatief wordt ingegrepen en de nagel integraal kan worden verwijderd.

Na deze manuele handelingen worden de voeten nabehandeld met een natfrees, waarbij de ontstmettende vloeistof fijn wordt verneveld. Met een deugddoende voetmassage wordt deze pedicure afgesloten.

Als je recht hebt op terugbetaling van jouw ziekenfonds, breng dan het document mee naar de afspraak.

 

Eerste of sporadische pedicure (inclusief voetenscrub met suikerkristallen)
€39,00

Regelmatige pedicures (max. 6 weken) - 30 minuten
€27,00

'n Weetje: 'Medische pedicure' is een term die wettelijk niet mag geclaimd worden, de juiste omschrijving is 'wetenschappelijk voetverzorgster'.  

 

Voetreflexologie

Een voetreflexologie is een massage van de voeten waarbij de reflexzones op de voeten gerelateerd worden aan organen en zintuigen. Deze drukpuntmassage wordt gecombineerd met rustgevende bewegingen met als doel het lichaam in balans te brengen en afvoer van blokkades op te heffen.
40' - €42,00

 

Voetmassage

Rustgevende en relaxerende voetmassage, na een pedicure (als je indommelt is dat geen probleem).
20' - €22,00

 

Lakken

Na een voetverzorging is er de mogelijkheid om een mooie tint op de teennagels te laten zetten. Het merk O.P.I. heeft een breed scala aan kleurtjes met optimale dekking, blijft 4-5 weken mooi op de nagelplaat en groeit netjes mee uit met de nagel.  Voorzie je wel open schoeisel, om de droogtijd optimaal te houden. 
€10,00