Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak

Sveltessa Massage

Sveltessa Afslankingsmasage met Celluvacuma® systeem

 

Sveltessa afslankingsmassage is een niet-chirurgische behandeling om via massage af te slanken. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt zodat de huid strakker wordt.

Het grootste verschil tussen Sveltessa afslankingsmassage en andere traditionele afslankingsmassages, is dat bij de Sveltessa massage, naast de eigenlijke massagetechnieken, tevens gebruik gemaakt wordt van het Celluvacuma® systeem. Dit systeem verhoogt de effecten van de massage met 50%, waardoor de behandeling veel dieper kan werken dan traditionele methoden.

Sveltessa afslankingsmassage kun je zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en neemt de omvang van het lichaam af. Een positieve bijwerking is dat men zich na een Sveltessa behandeling verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt. Sveltessa afslankingsmassage verwijdert bovendien toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Een Sveltessa behandeling helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.

De massage kan op vrijwel elke gezonde persoon toegepast worden. Men valt met Sveltessa niet af in kilo’s, maar verliest gegarandeerd centimeters in omvang (resultaten: 12cm–19cm). Houd rekening met een intense behandelingsperiode: 3x/week.

 

RESULTAAT BINNEN 8 WEKEN - START NU

Een belangrijk doelgebied is de zone van dijen en billen en bovenbeen tot en met de binnenknie. Dit is het meest gevraagde gebied.

 

Deze behandeling wordt enkel in kuurvorm gegeven (vanaf 10 beurten).

Duurtijd behandeling: 30' - €40,00