Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** Gratis verzending WEBSHOP vanaf €80,00

Schoonheidsspecialiste Turnhout

Ontspannen in de drukte van het centrum van Turnhout? Dat kan.

Bij À l'Etage SkinCare vind je de rust die je zoekt. Het schoonheidssalon heeft een sobere, warme behandelruimte en het instituut heeft een fenomenaal mooi zicht op de mooie omgeving van het kasteel.

Gelaatsverzorging, pedicure, massage, ontharen zijn de klassieke behandelingen die je kan laten uitvoeren. De specialiteit is met de jaren meer naar de gelaatsbehandelingen en huidverbetering geëvolueerd, zoals detoxbehandeling of een feeling good facial, huidverbeterende gelaatsbehandelingen in kuurvorm bij uitgesproken probleemzones. Er zijn verschillende gelaatsbehandelingen met elk hun specifieke aanpak, dat kan soms wel verwarrend zijn waardoor je niet weet welke keuze te maken. Alles start met een eerste gesprek (eerste keer facial) waar je kan aanreiken wat voor jou belangrijk is of waar je graag de focus op wil.

 

Zo werken we samen aan jouw gezonde huid. Met een stappenplan voor je homecare verzorging enerzijds en een behandelplan om in de diepere cellenlaagjes huidverbetering te bekomen.

 

Ondertussen is er ook een winkelruimte bijgekomen, waar je workshops kan volgen over minerale make-up en huidverzorging thuis.