Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Schoonheidsspecialiste Turnhout

Ontspannen in de drukte van het centrum van Turnhout? Dat kan.

Bij À l'Etage SkinCare vind je de rust die je zoekt. Het schoonheidssalon heeft een sobere, warme behandelruimte en het instituut heeft een fenomenaal mooi zicht op de mooie omgeving van het kasteel.

Gelaatsverzorging, pedicure, massage, ontharen zijn de klassieke behandelingen die je kan laten uitvoeren. De specialiteit is met de jaren meer geëvolueerd van een feeling good facial naar huidverbeterende gelaatsbehandelingen in kuurvorm bij uitgesproken probleemzones. Er zijn verschillende gelaatsbehandelingen met elk hun specifieke aanpak, dat kan soms wel verwarrend zijn waardoor je niet weet welke keuze te maken. Alles start met een eerste gesprek (eerste keer facial) waar je kan aanreiken wat voor jou belangrijk is of waar je graag de focus op wil.

 

Zo werken we samen aan jouw gezonde huid. Met een stappenplan voor je homecare verzorging enerzijds en een behandelplan om in de diepere cellenlaagjes huidverbetering te bekomen.

 

In de stijlvolle en rustgevende winkelruimte kan je workshops volgen over minerale make-up en huidverzorging thuis. Dit kan individueel of tot 4 personen... Kies jouw favoriet gezelschap, zoals je Besties, zussen, collega's, mama en dochters en oma's, je favo-tante of andere combinaties :-).
Telkens voor 1, 2, 3 of 4 personen. Kleine groepjes voor maximale aandacht.