Bestel makkelijk online via de WEBSHOP || Gratis verzending BE vanaf €80,00 ||

Schoonheidssalon Turnhout

Ontspannen in de drukte van het centrum van Turnhout? Dat kan.

Bij À l'Etage SkinCare vind je de rust die je zoekt. Het schoonheidssalon heeft een sobere, warme behandelruimte en het instituut heeft een fenomenaal mooi zicht op de mooie omgeving van het kasteel.

Terwijl jij geniet van jouw gelaatsbehandeling op de verwarmde zetel en de luxueuze aroma's jouw zintuigen verwennen, worden jouw huidcellen geboost met actieve werkstoffen van cosmeceutische producten bij de gekozen gezichtsbehandeling.

Je kan terecht voor een klassieke gelaatsbehandeling, een detoxbehandeling, huidverbeterende gelaatsbehandelingen of voor een kuur bij uitgesproken probleemzones. Er zijn verschillende gelaatsbehandelingen met elk hun specifieke aanpak, dat kan soms wel verwarrend zijn waardoor je niet weet welke keuze te maken. Alles start met een eerste gesprek waar je kan aanreiken wat voor jou belangrijk is of waar je graag de focus op wil.

En dan gaan we samen werken aan jouw gezonde huid. Met een stappenplan voor je homecare verzorging enerzijds en een behandelplan om in de diepere cellenlaagjes huidverbetering te bekomen.