Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Schoonheidsinstituut Turnhout

Een gelaatsbehandeling in een rustgevend kader is zo'n ontspannen moment tijdens de drukte van alledag. Sinds 2010 kan je in het centrum van Turnhout hiervoor terecht bij À l'Etage SkinCare. 

Het schoonheidsinstituut heeft een sobere, warme behandelruimte en het instituut heeft een fenomenaal mooi zicht op de mooie omgeving van het kasteel.

Terwijl jij geniet van jouw gelaatsbehandeling op de verwarmde zetel en de luxueuze aroma's jouw zintuigen verwennen, worden jouw huidcellen geboost met actieve werkstoffen van cosmeceutische producten bij de gekozen gezichtsbehandeling.

Er zijn meerdere gelaatsbehandelingen. Zoals een feeling good facial, een detoxbehandeling, huidverbeterende gelaatsbehandelingen of een traject van meerdere facials bij uitgesproken probleemzones. Er zijn verschillende gelaatsbehandelingen met elk hun specifieke aanpak, dat kan soms wel verwarrend zijn waardoor je niet weet welke keuze te maken. Om het jou iets makkelijk te maken kan je dan kiezen voor deze eerste keer behandeling, waarbij alles start met een eerste gesprek waar je kan aanreiken waar jij jouw focus op wil leggen.

En dan gaan we samen werken aan jouw gezonde huid. Met een stappenplan voor je homecare verzorging enerzijds en een behandelplan om in de diepere cellenlaagjes huidverbetering te bekomen.