ONLINE reserveren 24u/7 - Wens je producten op te halen op een ander tijdstip dan de vrije winkelmomenten, kies dan de optie "aankoop producten" volgens jouw tijdschema.

Over mij

 

Ik ben Kristine en al jaren geboeid door de huid en hoe deze gezond te houden, op niet-invasieve wijze. Van buiten, maar ook van binnenuit. Mooi ouder worden, met een egale én jonge uitstraling is een interessante uitdaging. Zo omring ik me met hoogwaardige producten en professionele opleidingen, waar kennisoverdracht een waardevolle aanvulling is. 

Deze kennis aanreiken aan jou is belangrijk, om een oplossing te bieden voor een probleem dat zich stelt, of het nu gaat om gewicht of gezicht.  Iedere vraag is uniek en dat is ieders huid ook -  om deze reden geef ik advies op maat, op maat van jouw vragen. Resultaatgericht.

 

À l’Etage SkinCare is gestart in maart 2010 op het tussenverdiep van het herenhuis met rustgevend uitzicht op het kasteel, het omringende water en de Kuub. De naam À l’Etage is ontstaan op een gezellige avond met mijn zus, (wijlen) schoonbroer en een goei fles rode wijn. 

Voor die datum focuste ik me op ambulante verzorgingen gecombineerd met een functie in de farmaceutische sector. Met de eigen praktijkruimte en de daarop volgende jaren werden disciplines toegevoegd, verlegd, uitgediept én gecombineerd met gezin, twee studenten, een pup, intense opleidingen... Pittig dus. Hoe druk ook, de zekerheid in de groei van het gekozen pad bracht rust.

Nu mijn beide kids al geruime tijd op eigen voeten staan, heb ik letterlijk en figuurlijk ruimte genomen om mijn passie verder uit te bouwen.

 

En ineens was er 2019, een jaar van ommekeer... eentje met grote werken. In oktober van datzelfde jaar, werd de fysieke winkelruimte op het gelijkvloers gerealiseerd om het ondertussen uitgebreide productgamma én workshops gepast te kunnen aanbieden. Deze renovatie brengt weer de nodige rust in de behandelruimte, waardoor je volledig ontspannen van jouw behandeling kan genieten, “zen” in hartje Turnhout dus.

 

Ik blijf een eeuwige studente en school me continu bij in de disciplines die ik aanbied, zo heb ik me o.a. verder gespecialiseerd in de basisdermatologie voor schoonheidsspecialisten.

Vanuit het esthetische kwam dan ook een logische stap om minerale make-up te combineren met huidverbetering. De keuze in product was snel gemaakt. Met de meest zuivere minerale make-up leer ik jou, individueel of in een workshop, om jouw huid te beschermen op weg naar de mooiste versie van jezelf. 

 

Graag tot ziens bij À l’Etage SkinCare 
SkinCare inside out