Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak ** RESERVEER ONLINE JOUW BEHANDELING **

Oogbehandelingen

Heb jij last van volgende oog-issues:

* Storende rimpeltjes aan de ogen?
* Kraaienpootjes?
* Donkere verkleuringen onder je ogen?
* Minder goede doorbloeding onder je oogleden?
* Vermoeide blik?
* Verlies van strakheid van de bovenste oogleden?

Er is hoop op verbetering met de juiste aanpak!  

Oogbehandelingen

Oogbehandelingen Hitome Eye
Oogbehandelingen Eye Lift  

 

 

Deze oogbehandelingen met steriele serums voeden, hydrateren en regenereren de huid rondom de oogzone en hebben een zacht effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen. 

Door het toepassen van LED-lichttherapie wordt celherstel bevordert en is er geen of zeer beperkte "downtime" na de behandeling èn verhoogt het rendement in de huidconditie. 

Een aangepaste dagverzorging en mineraal poeder met UV-bescherming complementeren deze behandeling.  

 

 

Hitome Eye - 40' - €79,00

In wekelijkse kuurvorm (4-6) bekom je het beste resultaat. 

Gaat wallen en kringen rond de ogen tegen door de gepatenteerde ingrediënten dewelke de capillairen onder de ogen versterken.

Met nano-softneedling worden peptiden zacht ingesluisd. Deze techniek verbetert de elasticiteit en verstevigt de huid & verhoogt de lymfatische circulatie, wat leidt tot drainage, waardoor vocht veilig wordt afgevoerd uit de gezwollen oogzakken.

Full cleanse, nano Hitome, LED, serum, oogcrème.

 

 

Eye Lift  - 50' - €85,00

In wekelijkse kuurvorm (4-6) bekom je het beste resultaat. 

Met Beautifeye, matrixyl en pure caffeïne als belangrijkste ingrediënten wordt een liftende werking op hangende bovenste oogleden en vermindering van kraaienpootjes aangepakt met het steriele eyelift-cocktail (nano-softneedling).

Maakt rimpels gladder en verbetert de teint en elasticiteit van de huid rondom de ogen. Een vermoeide huid oogt frisser en gezonder.

Full cleanse, nano Eye lift, LED, alginaat-oog-masker en hydrolaat.

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat is LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy"
 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 

Als anti-ageing: 
Het rode LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. 

Bestrijden van acné: 
Het blauwe LED licht werkt met een golflenge van 465NM in op de door acné geinfecteerde huid. De antibacteriële en ontsteking-remmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit! 

Pijnbestrijding:
Het bijna-Infrarood licht dringt met een golflengte van 880NM door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.

Wondgenezing:
Het rode LED licht werkt in op de huid (640NM) en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende  bloed- uitstortingen (blauwe plekken).

 

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!