Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Oogbehandelingen

Heb jij last van volgende oog-issues:

 • Storende rimpeltjes aan de ogen?
 • Kraaienpootjes?
 • Donkere verkleuringen onder je ogen?
 • Minder goede doorbloeding onder je oogleden?
 • Vochtophoging?
 • Vermoeide blik?
 • Verlies van strakheid van de bovenste oogleden?

Er is hoop op verbetering met de juiste aanpak!  

 

Oogbehandelingen

Hitome Eye
Eye Lift of Proton release/ICT

Deze oogbehandelingen met steriele serums voeden, hydrateren en regenereren de huid rondom de oogzone en hebben een zacht effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen. 

De producten bevatten ook hier geen minerale oliën, ftalaten of parabenen.

 

Door het toepassen van LED-lichttherapie wordt celherstel bevordert en is er geen of zeer beperkte "downtime" na de behandeling èn verhoogt het rendement in de huidconditie. 

Meer weten? Lees dan zeker de BLOG over LED Lichttherapie.

 

Hitome Eye - 15' - €20,00

Deze oogbehandeling kan enkel worden toegevoegd aan een gelaatsverzorging, als extra aandachtspunt.

 Gaat wallen en kringen rond de ogen tegen door de gepatenteerde ingrediënten dewelke de capillairen onder de ogen versterken.

Met nano-softneedling worden peptiden zacht ingesluisd. Deze techniek verbetert de elasticiteit en verstevigt de huid & verhoogt de lymfatische circulatie, wat leidt tot drainage, waardoor vocht veilig wordt afgevoerd uit de gezwollen oogzakken.

 

 

 

De volgende oogbehandelingen staan op zich en kunnen apart, maar ook geïntegreerd worden in een gelaatsbehandeling, vraag zeker naar de mogelijkheden.

Tijdens een intakegesprek, waarbij jouw noden en verwachtingen worden besproken, wordt beslist welke behandeling en serums hier best op aansluiten om tot het gewenste resultaat te komen.

 

Eye Lift  - 50' - €85,00

In 2-wekelijkse kuurvorm bekom je het beste resultaat. 
Verzorg de tere huid rond de ogen verder tussen de behandelingen door met dit Eye lift serum, dat zorgt voor optimaal resultaat.

 

De steriele eyelift-cocktail wordt toegepast met nano-softneedling op de tere oogzone. De cocktail bevat Beautifeye, Matrixyl en Pure Caffeïne als belangrijkste ingrediënten.

Beautifeye biedt naast een liftende werking op hangende bovenste oogleden, vermindering van kraaienpootjes en vermindert donkere kringen onder de ogen, met zichtbare effecten. 

Matrixyl is een antiverouderings- en antirimpel-bestanddeel, dat het herstelproces van de huid helpt activeren, met name in de papillaire dermis, die zo gevoelig is voor beschadiging door UV-straling. Maakt rimpels gladder en verbetert de teint en elasticiteit van de huid rondom de ogen. 

Pure Caffeïne oefent een gunstige vaatverwijdende werking uit die de bloedsstroom in het behandelde gebied verhoogt. Daardoor verwijdt het de kleine bloedvaatjes van het gebied rond de ogen en de vermoeide huid frisser en gezonder oogt. 

 

 

 

 

 

 

 

Proton release/ICT - 50' - €85,00

In 2-wekelijkse kuurvorm (4) bekom je het beste resultaat. 

Heb je een heel gevoelige huid, dan wordt gekozen voor farma-cosmeceuticals, deze bevatten geen parfum!

In kuurvorm wordt de huidbarrière enerzijds versterkt en kan dieper ingewerkt op de probleemzone aan de ogen. Dit is echt maatwerk. Niet alleen wordt elke behandeling opgebouwd in functie wat jouw huid aankan, maar worden de verschillende steriele serums (Transdermal Solutions) ingezet en aangepast aan het oogprobleem. 

In deze cosmeceutische professionele huidverbeteringslijn worden transdermale oplossingen ingezet voor vooruitstrevende huidrejuvenatie (zoals micro-encapsulated Retinol, vitamines, peptidecomplex, CYTO-STI, oligo-mineraal complex, multivitaminecocktail, meest hoogwaardige stabiele vorm van vitamine C, hyaluronzuur LMW). 

 • bij verslapping op bovenste oogleden -> lifting
 • bij oogrimpeltjes of kraaienpootjes -> verstrakking
 • bij donkere oogkringen -> doorbloeding verbeteren en verhelderen
 • bij vochtophoping -> afvoeren vocht

 

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING