Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Minerale make-up & Workshops

Minerale make-up is een essentieel onderdeel voor een natuurlijk voorkomen en daarom bied ik een workshop aan in Turnhout zodat jij elke dag kan stralen. Ik maak gebruik van natuurlijke producten met minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze verzorgen je huid en verhogen de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen. Zo straal jij elke dag opnieuw!

 

Leer jezelf maquilleren met een make-up workshop

Vraag je jezelf af hoe andere vrouwen er in slagen tijd te maken voor een onberispelijke look? Het lijkt niet evident in combinatie met een gezin en een drukke agenda. Je kan dan opteren voor permanente make-up. Maar wil je liever een tijdelijke look, dan kies je best om toch dagelijks make-up aan te brengen. Tijdens een make-up workshop leg ik je stap voor stap uit hoe je met de ideale make-up jouw natuurlijke schoonheid tot zijn recht laat komen. Met de workshop leer je make-up makkelijk aanbrengen met een mooie dekking en een fijne textuur. De make-up workshop kan zowel individueel gevolgd worden als in een groep van maximum zes personen. Tijdens de workshop ontdek je hoe je jouw pluspunten in de verf zet en mogelijke onzekerheden camoufleert. Ik maak gebruik van minerale make-up en skincare van Jane Iredale. Deze minerale make-up bevat de meest zuivere mineralen en is zacht voor de huid. Je leert de juiste foundation kiezen, hoe je make-up aanbrengt en hoe deze heel de dag mooi blijft zitten. Ook leer je hoe je jouw wenkbrauwen en ogen meer laat stralen. Na deze workshop zit contouren in je vingers. Door de ideale make-up te gebruiken zal je automatisch jonger ogende huid krijgen. Je huid krijgt natuurlijke producten binnen, waardoor rimpels minder kans krijgen.

 

Heb je een speciale gelegenheid en je wenst jezelf eens te verwennen met een mooie, naturelle make-up? Of misschien wil je je ogen net in de kijker zetten? Reserveer dan jouw make-up sessie. Na zo'n 50 minuutjes stap je stralend buiten met een make-up op jouw maat.

 

Reserveer jouw make-up sessie hier

 

MINERALE MAKE-UP WORKSHOPS

* 1 TOT 6 DAMES

Meer dan een workshop

Bij de make-up workshop gaat het om de beleving. Je start met een glaasje bubbels en krijgt een mantel om vlekken op je kledij te vermijden. Als afsluiter krijg je een goodiebag mee met meerdere leuke producten om thuis verder te experimenteren. Tijdens de workshop is er steeds een actie geldig op de aankoop van de producten. Laat deze buitenkans dus niet schieten en koop jouw producten tegen een spotprijs. De producten worden wekelijks geleverd zodat er genoeg in stock is voor iedereen. Je kan zowel in de winkel als online de producten aankopen. Is er toch een product niet voorradig, stuur dan een e-mail naar kristine@aletageskincare.be en ik zorg voor een spoedige levering. Maak je stralende look af met een lekkere geur van MIGLOT.

make-up workshop

how to make-up

 

                   

 

Kleurtest bij aankoop producten: GRATIS

Make-up sessie: €55,00  

Make-up Workshop:
€45,00/p.p. - kleine groepjes, van 2 tot max. 6 dames
€55,00 - liever 'the full attention' (individueel) 

 

Reserveer nu jouw sessie

Heb je een speciale gelegenheid of wil je jezelf eens verwennen met mooie, naturelle make-up? Kom dan langs in mijn schoonheidssalon in Turnhout voor een workshop. Na 50 minuutjes stap je stralend naar buiten met make-up op jouw maat. Reserveer snel jouw plaats via ons contactformulier. Nog makkelijker is een online reservering. Ik hoop jou snel te mogen verwelkomen.

Reserveer jouw make-up sessie hier

 

Deze Clean Beauty minerale make-up bevat de meest zuivere mineralen.

De superieure kwailiteit met lichte én huidverbeterende texturen laat je huid vrij ademen en blijft een hele dag onberispelijk, wat maakt dat deze uitermate geschikt is voor de meest reactieve huid, acnéhuid en zelfs de chemogevoelige huid. 

Zelfs de penselen zijn milieubewust en VEGAN.

 

 

ZUIVERE MAKE-UP
- mica, boornitride, zinkoxide, titaniumoxide, ijzeroxide
- bevat enkel fysische zonbescherming
- ontstekingwerend
- dermatologisch getest
- meerdere producten zijn zelfs vegan
- niet-comedogeen (laat je huid ademen)
- niet-GMO

Geen rotzooi in deze make-up:
- talkvrij, asbestvrij (of andere vulmiddelen)
- parabeenvrij
- hypoallergeen
- phtalaatvrij
- geen mineralen van nanoformaat
- geen synthetische kleur -en geurstoffen
- geen zware metalen
- geen petroleum derivaten
- tarwe-vrij 

Make-up die lief is voor milieu en dieren:
- Reef-safe
- Dierenproefvrij - PETA - (Leaping Bunny Program label)
- label The Skin Cancer Foundation