Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak ** RESERVEER JOUW BEHANDELING ONLINE **

Minerale make-up

 

MINERALE MAKE-UP WORKSHOPS
WORDEN OPNIEUW INGEPLAND

* 1 TOT 6 DAMES

 

Minerale make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk en stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de JANE IREDALE producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en- behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. 
JANE IREDALE brengt je de ideale make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

 

Vraag jij je soms af hoe andere vrouwen er in slagen om tijd te maken voor een onberispelijke look? Met de combinatie van een gezin en drukke agenda weet je niet waar te beginnen, maar je wil het wel? Leer dan om in enkele minuten jezelf te maquilleren en stralend je dag te beginnen.

Toch enig make-up advies nodig? Dit kan individueel of tijdens een workshop (tot max. 6 dames).

 

Tijdens een make-up sessie ontdek je hoe je jouw minpuntjes camoufleert en een mooie teint kan aanbrengen met de minerale make-up van JANE IREDALE. Je leert de juiste kleur foundation kiezen, hoe jouw make-up mooi blijft zitten, hoe aan te brengen, ... Vitiligo, pigment, wijnvlekken kan je zeer mooi camoufleren op een natuurlijke manier. Ook leer je hoe je jouw wenkbrauwen en ogen nog meer laat stralen. En contouren is na deze sessie peanuts voor jou.

Een make-up workshop kan je volgen met vriendinnen, collega's, zussen, ..  Leuk om weten is dat bij een make-up workshop het gaat om de beleving. Je start met een glaasje bubbels en sluit af met een Goodiebag met meerdere leuke producten om thuis verder uit te testen. Tijdens de make-up workshop is er steeds een actie geldig op de aankoop van producten. 

                   

 

De producten van JANE IREDALE zijn verkrijgbaar in de winkel én via de Webshop. Is een specifiek product niet voorradig in de online winkel (Webshop), contacteer me en ik zorg voor een spoedige levering.

 

 

Kleurtest voor aankoop producten: GRATIS

Make-up Workshop: €45/p.p. (kleine groepjes tot max. 6 dames)
Individuele make-up Workshop: €55/p.p. 

 

 

 

 

Deze Clean Beauty minerale make-up bevat de meest zuivere mineralen.

De superieure kwailiteit met lichte én huidverbeterende texturen laat je huid vrij ademen en blijft een hele dag onberispelijk, wat maakt dat deze uitermate geschikt is voor de meest reactieve huid, acnéhuid en zelfs de chemogevoelige huid. 

Zelfs de penselen zijn milieubewust en VEGAN.

 

 

ZUIVERE MAKE-UP
- mica, boornitride, zinkoxide, titaniumoxide, ijzeroxide
- bevat enkel fysische zonbescherming
- ontstekingwerend
- dermatologisch getest
- meerdere producten zijn zelfs vegan
- niet-comedogeen (laat je huid ademen)
- niet-GMO

Geen rotzooi in deze make-up:
- talkvrij, asbestvrij (of andere vulmiddelen)
- parabeenvrij
- hypoallergeen
- phtalaatvrij
- geen mineralen van nanoformaat
- geen synthetische kleur -en geurstoffen
- geen zware metalen
- geen petroleum derivaten
- tarwe-vrij 

Make-up die lief is voor milieu en dieren:
- Reef-safe
- Dierenproefvrij - PETA - (Leaping Bunny Program label)
- label The Skin Cancer Foundation