Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Softneedling en LED

Er wordt gewerkt met steriele serums naar resultaatgerichte behandelingen in alle zachtheid. De producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en dierenproefvrij, vrij van parfum, SLS/SLES en parabenen. 

 

  

Losse behandelingen
of een traject van meerdere opeenvolgende

voor optimaal resultaat

 

Enpitsu needling PRO LED

90' - €135

In kuurvorm: 6 + 1 GRATIS

Ga voor een BOOST met 6 behandelingen, dan krijg je de 7e behandeling gratis (dit traject kan je makkelijk online reserveren: je kiest je eerste behandeling en de aansluitende facials plannen we samen in: elke 7-10 dagen voor een boost-effect of in onderhoudsfase elke 5 weken)

 

Bij deze volledige gelaatsbehandeling worden steriele serums* op maat van jouw huid toegepast via Collageen Inductie Therapy (CIT). Dit is niet pijnlijk :-).

Met deze minimaal invasieve techniek wordt de bovenste huidlaag zachtjes "geperforeerd". De ontstane microperforatie van de huid maakt dat de actieve bestanddelen van de professionele serums rechtstreeks via de microkanaaltjes worden geleid en de huid deze optimaal gaat opnemen. Doordat dieper in de huid kan worden gewerkt, gaat op natuurlijke wijze de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen (incl. hyaluronzuur) gestimuleerd worden. 

Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat is een egalere huidteint, die steviger wordt en egaler en stralender oogt!

 

Door het toepassen van LED-lichttherapie is er geen of zeer beperkte "downtime" na de behandeling èn verhoogt het rendement in de huidconditie. Lichttherapie verbetert regeneratie van de behandeling.   

 

In kuurverband worden verstevigende, actieve werkstoffen gecombineerd met o.a. gestabiliseerde vitamine C naar optimaal resultaat toe. Er wordt gestart met een 365-nanoneedling en opgewerkt naarmate de huidverbetering.

Er wordt dan krachtiger ingewerkt op alle zones in het gelaat met steriele transdermale oplossing/serums en CIT wat als doel heeft om de natuurlijke synthese van collageen en elastine te stimuleren, waarbij de integriteit van de huid behouden blijft.

 

 

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING

OF KIES JOUW VOORDELIGE ABONNEMENT

In kuurvorm heb je de beste resultaten, zoals:
* een verbeterde huidtextuur
* een gehydrateerde en jonger ogende huid
* je huid wordt weer soepel en voelt heerlijk glad aan
* egalere huidskleur
* vermindering van littekenweefsel
* verbetering van de poriënstructuur
* vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Revitaliseert en hydrateert de huid, verbetert de huidkwaliteit en diens elasticiteit met natuurlijk resultaat. Voorkomt vroegtijdige veroudering.  

 

*De verschillende steriele cocktails worden gecombineerd voor zowel fijne lijntjes aan de ogen, als diepe nasale plooi, als voorhoofdsgroefjes, als pigmentvlekken en littekens (door acné bijvoorbeeld). 

  

! Vermijd daags na de behandeling o.a. contact met chloor (zwembad) of overmatige zoncontact (vakantie naar zonnige oorden)... het natuurlijke herstelproces van jouw huid verdient na een CIT tijd om te helen en daar horen geen stoffen als chloor of andere triggers bij, die mogelijk een reactie kunnen teweegbrengen. 

 

LED lichttherapie - "Low Level Light Therapy"

 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 

  

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!