Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7

CIT - Needling en LED

Er wordt gewerkt met steriele serums naar resultaatgerichte behandelingen in alle zachtheid. De producten zijn hypoallergeen en dierenproefvrij, vrij van SLS/SLES en parabenen. 

 

  

Kuurbehandelingen

 

Enpitsu needling PRO LED

In kuurvorm: 4 behandelingen + 1 homecare product gratis
In kuurvorm: 6 behandelingen + 1 behandeling gratis

 

Bij deze upgrade van de Medical Peel behandeling worden steriele serums* op maat van jouw huid toegepast via Collageen Inductie Therapy (CIT). Met deze minimaal invasieve techniek wordt de bovenste huidlaag zachtjes "geperforeerd". De ontstane microperforatie van de huid maakt dat de actieve bestanddelen van de professionele serums rechtstreeks via de microkanaaltjes worden geleid en de huid deze optimaal gaat opnemen. Doordat dieper in de huid kan worden gewerkt, gaat op natuurlijke wijze de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen (incl. hyaluronzuur) gestimuleerd worden.

Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat is een egalere huidteint, die steviger wordt en egaler en stralender oogt!

 

Bij de mannenhuid worden de dermale solutions aangepast aan zijn huidconditie.

 

Door het toepassen van LED-lichttherapie is er geen of zeer beperkte "downtime" na de behandeling èn verhoogt het rendement in de huidconditie. 

 

Een aangepaste dagverzorging en UV-bescherming complementeren deze behandeling.  

90' - €135,00 

 

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING

 

In kuurvorm heb je de beste resultaten, zoals:
* een verbeterde huidtextuur
* een gehydrateerde en jonger ogende huid
* je huid wordt weer soepel en voelt heerlijk glad aan
* egalere huidskleur
* vermindering van littekenweefsel
* verbetering van de poriënstructuur
* vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Revitaliseert en hydrateert de huid, verbetert de huidkwaliteit en diens elasticiteit met natuurlijk resultaat. Voorkomt vroegtijdige veroudering.  

 

*De verschillende steriele cocktails worden gecombineerd voor zowel fijne lijntjes aan de ogen, als diepe nasale plooi, als voorhoofdsgroefjes, als pigmentvlekken en littekens (door acné bijvoorbeeld). 

  

 

LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy"

 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 

  

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!