Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak

Mannen

Heb je de MEN³ -Gin-Actie al ontdekt op de HomePagina🎁

 

Elke dag een energieke uitstraling en jij boekt succes!

4VOO Under Eye from MEN³ ★ 4VOO on Vimeo.

 

 

Speciale mannenlijnen

Ook mannen hebben bij À l'Etage SkinCare hun afzonderlijke lijn van huidverzorgingsproducten.

- Reinig jij je huid?
- Voelt deze trekkerig aan, schilferig, of eerder vet?
- Last van roodheden in de baardstreek na het scheren?
- Veroudert jouw huid ineens wel heel snel?

Elke man heeft zijn vragen en wil graag een afdoende oplossing.  Veelal prutsen ze in de potjes van hun partner, maar dat helpt ook weer niet.  Waarom?  Omdat ieders huid een aangepaste verzorging vraagt. Als je zomaar wat smeert, zal je niet het gewenste resultaat bekomen.

Een mannenhuid is niet hetzelfde als een vrouwenhuid.  Een mannenhuid vraagt om andere verzorgingsproducten dan een vrouwenhuid.

Met de speciale mannen-huidverzorgingsproducten van 4VOO bijvoorbeeld.  4VOO (spreek uit als 'forvoe'), bundelt wetenschap en technologie om de mannenhuid in balans te brengen, zijde en peptiden gaan het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen. Met À l'Etage SkinCare en 4VOO brengt hij zijn huid weer in balans en behoudt ook hij een gezonde, energieke huid.  Want een verzorgd voorkomen draagt bij tot succes en zelfvertrouwen.

  

Behandelingen voor hem bij À l'Etage SkinCare:

Bij elke behandeling geeft Kristine jou bruikbaar huidadvies om je persoonlijke thuisverzorging optimaal verder te kunnen zetten.

4VOO PowerBoost:
Deze PowerBoost met onmiddellijk zichtbaar resultaat is aangepast aan de noden en het drukke leven van elke man en bezorgt hem een frisse en energieke uitstraling!
15' €25,00

4VOO Distinct Man Business Treatment:
Een korte oppepper, na het werk of voor een belangrijke meeting.
Deze vitaliserende behandeling, met scrub en masker, inclusief nek -en schoudermassage, bezorgt u een verzorgde en succesvolle look. Elimineert de tekenen van vermoeidheid en vale teint.
30' €50,00

4VOO Wellness Treatment:
Ontspannende en huidverbeterende behandeling met toevoeging van extra copper elixir (al dan niet ingesluisd met UG) en nadruk op relaxatie, inclusief een zalige nek, -schouder -en rugmassage. Rimpelvorming wordt voorkomen, ontstaan van pigmentvlekken wordt verminderd. Geniet van je succesvolle uitstraling en je gezonde stralende huid.
50' €70,00

 

Ontharen schouders: vanaf €15,00

Liever definitieve ontharing? Dit wordt ook aangeboden, klik HIER voor meer info.

 

 À l'Etage SkinCare for Men staat garant
voor maximaal resultaat in een minimum van tijd

 

 

Ook MEN³, een luxueuze scheerlijn voor de meest gevoelige mannenhuid én puur Belgisch, is hier te verkrijgen.

Er worden tevens “Clean & Shave Evenementen” georganiseerd met een Barbier, om de kneepjes van het ‘scheer’-vak te leren. Op aanvraag - met 4-6 personen.