Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100) *** Tijdelijk: 20% korting op Collectie 'Limited Editions' met code LIMITED

Lifting

Ouder worden met een jeugdige uitstraling!

Een gezonde glow geeft jou die frisse look.  

 

Voor alle gelaatsbehandelingen bepaalt een intake jouw noden en deze van jouw huid. Op basis daarvan wordt een stappenplan aangereikt om optimale resultaten te bereiken, waarbij thuisverzorging onontbeerlijk is om dit te behalen.

 

Liften en verjongen

In kuurvorm: 6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Deze liftende behandelingen verbeteren direct de textuur, de tonus en de helderheid van de huid. De huid wordt strakker, voller en gelift. Daarbij is het bewezen dat de cellulaire activiteit en de temperatuur van het bindweefsel worden verhoogd.

Behandelgebieden als huidverjonging, rimpelvermindering en verstrakking van de huid. Deze behandeling is zonder meer de meest effectieve en natuurlijke behandeling van o.a. rimpels, verslapping van gezicht en hals.

Dé doorbraak op gebied van behandeling van huidveroudering middels een niet-invasieve (geen inspuiting of chirurgie), unieke en wereldwijd gepatenteerde combinatie van ultrageluid en hoogfrequente stroom. Behandelingen resulteren in een bewezen aanmaak van nieuw collageen (>400%) en een natuurlijke lifting en versteviging van de huid. Resultaat is een jongere uitstraling door toename van de vorming van nieuw collageen en elastine.

80' - €185,00 

Reserveer nu jouw behandeling

 

Deze behandelingen hebben langdurig effect na een kuur van 6 behandelingen binnen het proces van celvernieuwing. Je kan na deze kuur opteren voor een maandelijkse onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden en de tand des tijds te vertragen.

 

Deze VOOR-en-NA foto's zijn eigen materiaal, niet bewerkt, met maximum 6 maanden tussentijd.