Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak

Huidverbetering - Microneedling / LED

Met Utsukusy (= Japans voor vrouwelijke schoonheid) wordt een diepgaande eeuwenoude kennis verbonden met de moderne wetenschap over cosmetica.

De uitgebalanceerde recepturen voor natuurproducten zijn hiervan het resultaat en richten zich op een natuurlijk evenwicht en balans, waarbij innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie samengaan.

Er wordt gewerkt met de Medical Line van Utsukusy naar resultaatgerichte behandelingen in alle zachtheid.

De producten zijn hypoallergeen en dierenproefvrij, vrij van SLS/SLES en parabenen. Verkrijgbaar in de winkel of online via de Webshop.

 

 

 

Utsukusy Behandelingen

Medical Peel incl. LED
Medical Peel - Enpitsu PRO LED
Classic treatment LED
LED Clean Facial
Oogbehandelingen Hitome Eye
Oogbehandelingen Eye Lift 

 

Medical Peel incl. LED (Low Level Light Therapy) - 80' is €110,00

In kuurvorm: 4 behandelingen + 1 homecare product gratis

Deze behandeling geeft jouw huid een heldere teint, ideaal bij pigmentatie. Bovendien verminderen fijne lijntjes & littekens en wordt de natuurlijke collageenaanmaak en huidvernieuwing gestimuleerd.

Na een dubbele reiniging, zuiverende lotion en enzymatische peeling, worden de actieve werkstoffen van veilige acid-peels maximaal en in alle zachtheid opgenomen, waarbij huidvernieuwing en natuurlijke collageenaanmaak worden gestimuleerd.

Wenkbrauwen worden mooi opgefrist met epilatie (filmhars).

Je wordt verwend met een ontspannende gelaats-en nekmassage.

Aansluitend wordt met lichttherapie het celherstel bevordert met de krachtige "Low Level Light LED technologie".

Een aangepaste dagverzorging en mineraal poeder met UV-bescherming complementeren deze behandeling.                                                                         

 

Medical Peel - Enpitsu PRO LED - 90' is €135,00 

In kuurvorm: 4 behandelingen + 1 homecare product gratis

Bij deze upgrade van de Medical Peel behandeling worden steriele serums* op maat van jouw huid toegepast via Collageen Inductie Therapy (CIT). Met deze minimaal invasieve techniek wordt de bovenste huidlaag zachtjes "geperforeerd". De ontstane microperforatie van de huid maakt dat de actieve bestanddelen van de professionele serums rechtstreeks naar de microkanalen worden geleid en de huid deze optimaal gaat opnemen. Doordat dieper in de huid kan worden gewerkt, gaat op natuurlijke wijze de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen (incl. hyaluronzuur) gestimuleerd worden.

Door het toepassen van LED-lichttherapie is er geen of zeer beperkte "downtime" na de behandeling èn verhoogt het rendement in de huidconditie. 

EXTRA * Een extra alginaatmasker met hydrolaat na de lichttherapie.

Een aangepaste dagverzorging en mineraal poeder met UV-bescherming complementeren deze behandeling.  

 

In kuurvorm heb je de beste resultaten, zoals:
* een verbeterde huidtextuur
* vermindering van littekenweefsel
* verbetering van de poriënstructuur
* vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Revitaliseert en hydrateert de huid, verbetert de huidkwaliteit en diens elasticiteit met natuurlijk resultaat. Voorkomt vroegtijdige veroudering.  

*De verschillende steriele cocktails kunnen worden gecombineerd voor zowel fijne lijntjes aan de ogen, als diepe nasale plooi, als voorhoofdsgroefjes, als pigmentvlekken en littekens (door acné bijvoorbeeld). 

 

 

Classic treatment LED - 50' - €65,00

Liever een klassieke gelaatsbehandeling met "net dat ietsje meer"?

Kies dan deze combinatie: een hydraterende en voedende behandeling waarbij de hydrolipide film van de huid wordt hersteld en de celvernieuwing opnieuw wordt geactiveerd. 

Deze bestaat uit een klassieke reiniging, mechanische peeling, aanbrengen van steriel serum met korte gelaatsmassage, waarna de krachtige "Low Level Light LED technologie" als lichttherapie wordt ingezet voor celherstel naar huidverbetering. Daarna wordt een aangepaste dagcrème en mineraal poeder met UV-bescherming aangebracht.                                                                                      

                                                                       

LED Clean Facial - 40' - €40,00

bestaat uit een dieptereiniging van de huid met een enzymatische peeling, waarna de krachtige "Low Level Light LED technologie" als lichttherapie wordt ingezet voor celherstel naar huidverbetering. Deze behandeling als kuur (2x/week) geeft optimale resultaten en kan apart of in combinatie worden toegepast met de Medical Peel behandelingen.

Een aangepaste dagcrème en mineraal poeder met UV-bescherming vervolledigen deze behandeling.    

 

 

Oogbehandelingen
met nano-softneedling en LED (Low Level Light Therapy)

In wekelijkse kuurvorm (4-6) bekom je het beste resultaat. 

Deze oogbehandelingen voeden, hydrateren en regenereren de huid rondom de oogzone en hebben een zacht effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen. 

 

Hitome Eye - 40' - €79,00

Gaat wallen en kringen rond de ogen tegen door de gepatenteerde ingrediënten dewelke de capillairen onder de ogen versterken.

Met nano-softneedling worden peptiden zacht ingesluisd. Deze techniek verbetert de elasticiteit en verstevigt de huid & verhoogt de lymfatische circulatie, wat leidt tot drainage, waardoor vocht veilig wordt afgevoerd uit de gezwollen oogzakken.

Full cleanse met LED, serum en oogcrème.

 

 

Eye Lift  - 50' - €85,00

Met Beautifeye, matrixyl en pure caffeïne als belangrijkste ingrediënten wordt een liftende werking op hangende bovenste oogleden en vermindering van kraaienpootjes aangepakt met eyelift-cocktail (nano-softneedling).

Maakt rimpels gladder en verbetert de teint en elasticiteit van de huid rondom de ogen. Een vermoeide huid oogt frisser en gezonder.

Full cleanse, met LED, alginaat-oog-masker en hydrolaat.

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat is LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy"
 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 

Als anti-ageing: 
Het rode LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. 

Bestrijden van acné: 
Het blauwe LED licht werkt met een golflenge van 465NM in op de door acné geinfecteerde huid. De antibacteriële en ontsteking-remmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit! 

Pijnbestrijding:
Het bijna-Infrarood licht dringt met een golflengte van 880NM door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.

Wondgenezing:
Het rode LED licht werkt in op de huid (640NM) en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende  bloed- uitstortingen (blauwe plekken).

 

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!