Gratis verzending BE vanaf €70,00 | Bestel online en geniet 10% korting met code LOCKDOWN

Huidverbetering Utsukusy / Microneedling / LED

Met Utsukusy (= Japans voor vrouwelijke schoonheid) wordt een diepgaande eeuwenoude kennis verbonden met de moderne wetenschap over cosmetica.

De uitgebalanceerde recepturen voor natuurproducten zijn hiervan het resultaat en richten zich op een natuurlijk evenwicht en balans, waarbij innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie samengaan.

Er wordt gewerkt met de Medical Line van Utsukusy naar resultaatgerichte behandelingen in alle zachtheid.

De producten zijn hypoallergeen en dierenproefvrij, vrij van SLS/SLES en parabenen. Verkrijgbaar in de winkel of de Webshop.

 

 

Utsukusy Behandelingen

Hitome Oogbehandeling
gecombineerd met microneedling en LED (Low Level Light Therapy)

Behandelingen worden op maat in wekelijkse kuurvorm bepaald.
Richtlijn:

  • Behandeling 45' is €60,00
  • Behandeling 70' is €80,00

In kuurvorm: 6 behandelingen + 1 gratis

Gaat wallen en kringen rond de ogen tegen door de gepatenteerde ingrediënten dewelke de capillairen onder de ogen versterken. Peptiden verbeteren elasticiteit en verstevigen de huid & verhogen de lymfatische circulatie, wat leidt tot drainage, waardoor vocht veilig wordt afgevoerd uit de gezwollen oogzakken.
Deze oogbehandeling voedt, hydrateert en regenereert de huid rondom de oogzone en heeft een zacht effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen.

 

Medical Peel Behandeling

  • met LED (Low Level Light Therapy) - 80' is €110,00
  • met microneedling en LED - 90' is €125,00 

In kuurvorm: 6 behandelingen + 1 gratis

Deze behandeling geeft jouw huid een heldere teint en is daardoor ideaal bij pigmentatie. Bovendien verminderen fijne lijntjes & littekens en wordt collageenaanmaak en huidvernieuwing gestimuleerd. Acid-peels worden in alle zachtheid opgenomen en steriele serums worden op maat van jouw huid toegepast.  Er zijn verschillende cocktails die kunnen gecombineerd worden, zowel fijne lijntjes aan de ogen, als diepe nasale plooi, als voorhoofdsgroefjes, als pigmentvlekken.

 

LED Clean Facial - 40' - €40,00

bestaat uit een dieptereiniging van de huid met een enzymatische peeling, waarna de krachtige "Low Level Light LED technologie" als lichttherapie wordt ingezet voor celherstel naar huidverbetering. Deze behandeling als kuur (2x/week) geeft optimale resultaten en kan apart of in combinatie worden toegepast met de Medical Peel behandeling.

 

BB Glow - vanaf januari 2021

 

 

 

 
Wat is LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy"
 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 


Als anti-ageing:
Het rode LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. 

Bestrijden van acné: 
Het blauwe LED licht werkt met een golflenge van 465NM in op de door acné geinfecteerde huid. De antibacteriële en ontsteking-remmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit! 

Pijnbestrijding:
Het Bijna-Infrarood licht dringt met een golflengte van 880NM door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.

Wondgenezing:
Het rode LED licht werkt in op de huid (640NM) en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende  bloed- uitstortingen (blauwe plekken).

 

Geinspireerd door licht
Bewezen door de wetenschap!