Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak

Huidresurfacing pHformula

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acné, rosacea en hyperpigmentatie. De speciale fruitzuurpeelings van pHformula zijn ontwikkeld om specifieke huidproblemen doeltreffend en comfortabel te behandelen met een korte genezingsperiode en weinig tot geen nevenwerkingen.

De huidverbeterende gelaatsproducten van pHformula zijn zichtbaar in de WEBSHOP, maar kan je enkel in de winkel of via mail bestellen. Zonder gedegen voorkennis van de krachtige ingrediënten is enig advies nodig alvorens toepassing. In samenspraak met de leverancier is dit een bewuste keuze naar een correct gebruik. Belangrijk blijft dat er steeds op maat én opbouwend wordt gewerkt om het allerbeste resultaat te bekomen voor jouw huid. 

 

Wat is huidresurfacing? 

Een huidresurfacing is een korte behandeling, waarbij zelfneutraliserende actieve bestanddelen laag-op-laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Dit zorgt voor stimulatie van de cellen om zich te vernieuwen. 

Deze behandelingen worden het ganse jaar door aangeboden en niet enkel tijdens de wintermaanden, dit is mogelijk dankzij het zorgvuldig evalueren met behulp van een huidgevoeligheidstest ontwikkeld door pHformula.

 

Behandelingen in kuurvorm: 

Voor optimaal resultaat start je in kuurverband met behandelingen van 30 minuten, inclusief (een startpakket) producten voor thuisgebruik. 

De Pre- en Post pHformula homecare-producten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de pHformula resurfacing (huidvernieuwing) behandelingen.

 

De krachtige "Low Level Light LED technologie"
wordt ook bij deze kuurbehandelingen veilig ingezet
als lichttherapie voor celherstel naar huidverbetering. 

 

 

Bij huidveroudering - vanaf €89,00

In kuurvorm:
- 4 behandelingen + 1 homecare product gratis
- 6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Huidveroudering heeft 2 componenten: de genetische huidveroudering die veroorzaakt wordt door een vertraagde celvernieuwing en verminderde aanmaak van collageen en elastine enerzijds én een externe factor door blootstelling aan de zon anderzijds. 

In kuurverband kan de intensiteit van de werkzame stoffen op maat worden toegepast en versterkt, met als doel een optimaal eindresultaat.

 

Bij pigmentatie - vanaf €99,00

In kuurvorm:
- 4 behandelingen + 1 homecare product gratis
- 6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Elke huid is voorzien van pigmentcellen die de huid haar teint of kleur geven. Deze productie wordt extra gestimuleerd door blootstelling aan de zon. Soms verloopt die aanmaak van pigment verstoord, hormonaal (zwangerschap, menopauze), veroudering of genetisch (sproetjes).

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen.  

 

Bij een huid met acné - vanaf €79,00

In kuurvorm:
- 4 behandelingen + 1 homecare product gratis
- 6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Acne is het meest voorkomend huidprobleem bij adolescenten. Het onstaat onder invloed van hormonale veranderingen. In sommige gevallen kunnen de puistjes ook bij volwassen vrouwen nog optreden. De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acné zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acné triggeren op te heffen:
- verhoogd talgproductie
- verhoorning
- aanwezigheid van de acné-bacterie
- ontstekingen

 

Bij chronische roodheid - vanaf €89,00

In kuurvorm:
- 4 behandelingen + 1 homecare product gratis
- 6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

 

Volgende gelaatsbehandelingen zijn inclusief gelaatsmassage én epilatie van de wenkbrauwen: 

 

HYDRA 365 - 60' - €89,00 (schouder -en nekmassage +€10,00)

Een hydraterende behandeling voor de droge huid. Je huid wordt in alle zachtheid voorzien van hydraterende ingrediënten voor een ontspannen uitstraling. 

 

GLOW 365 - 60' - €89,00 (schouder -en nekmassage +€10,00)

Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt en draagt bij regelmatig gebruik tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

 

Instant Resurfacing Mask behandeling -  80' - €110,00 

Deze revitaliserende behandeling neemt de grauwe film van je huid en brengt een zachte resurfacing, waarbij de huidtextuur verstrakt en poriën verkleinen, wat een onmiddellijke egalisering en opklaring van de teint geeft met een jongere uitstraling als resultaat. Met schouder -en nekmassage.

 

PeptideBoost - 90' - €135,00

Een ware verwennerij voor je huid met zeer diepgaande reiniging, peptidenmasker en peptidenverzorging. Je gelaat krijgt een ware boost aan peptiden. Met schouder -en nekmassage.