Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100) *** Tijdelijk: 20% korting op Collectie 'Limited Editions' met code LIMITED

Huidresurfacing - Chronische Roodheid

 

De Pre- en Post pHformula homecare-producten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de pHformula resurfacing (huidvernieuwing) behandelingen. 

 

Kuurbehandelingen

 

Extreem gevoelig?

Heb je een extreem gevoelige huid of reageer je op bijna elke product dat je topisch op je huid aanbrengt? Dan is mogelijk de huidbarrière beschadigd wat absoluut eerst dient hersteld te worden.

Hiervoor ga je "back to basis" door de huidbarrière weer in balans te brengen. Dit kan met de Facial Clean met LED. Deze korte facials zijn resultaatgericht en  hierdoor enkel in kuurvorm.

  

Bij chronische roodheid

4 behandelingen + 1 homecare product gratis
6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

Deze huidresurfacing is een korte behandeling, waarbij zelfneutraliserende actieve bestanddelen laag-op-laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Dit zorgt voor stimulatie van de cellen om zich te vernieuwen. 

De krachtige "Low Level Light LED technologie" wordt ook bij deze kuurbehandelingen veilig ingezet als lichttherapie voor celherstel naar huidverbetering.

50' - €89,00

  

LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy" 

  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.

  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.

  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

  

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!