Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100) *** Tijdelijk: 20% korting op Collectie 'Limited Editions' met code LIMITED

Huidresurfacing - Acné

   

De Pre- en Post pHformula homecare-producten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de pHformula resurfacing (huidvernieuwing) behandelingen. 

 

Kuurbehandelingen

 

Bij acné

4 behandelingen + 1 homecare product gratis
6 behandelingen + 1 behandeling gratis

Acné is het meest voorkomend huidprobleem bij adolescenten. Het onstaat onder invloed van hormonale veranderingen. In sommige gevallen kunnen de puistjes ook bij volwassen vrouwen nog optreden. De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acné zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acné triggeren op te heffen:
- verhoogd talgproductie
- verhoorning
- aanwezigheid van de acné-bacterie
- ontstekingen

Een huidresurfacing is een korte behandeling, waarbij zelfneutraliserende actieve bestanddelen laag-op-laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Dit zorgt voor stimulatie van de cellen om zich te vernieuwen. 

De krachtige "Low Level Light LED technologie" wordt ook bij deze kuurbehandelingen veilig ingezet als lichttherapie voor celherstel naar huidverbetering.

40' - €79,00  

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING

 

Bij acné heeft men veelal ook acné op andere plaatsen dan het gelaat, zoals de rug, schouders of de hoofdhuid. In dergelijke situatie is het dagelijks supplementen met huidsupplementen een mooie aanvulling om de huid over het hele lichaam te verbeteren. Bij je intake en het opstarten van een kuur wordt dit zeker besproken en opgevolgd.

  

LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy" 

  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.

  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.

  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

  

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!