Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Huidverbetering

Wat is Huidresurfacing? 

Een huidresurfacing is een korte behandeling, waarbij zelfneutraliserende actieve bestanddelen laag-op-laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Dit zorgt voor stimulatie van de cellen om zich te vernieuwen. 

Deze behandelingen worden het ganse jaar door aangeboden en niet enkel tijdens de wintermaanden, dit is mogelijk dankzij het zorgvuldig evalueren met behulp van een huidgevoeligheidstest ontwikkeld door pHformula.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acné, rosacea en hyperpigmentatie. De speciale fruitzuurpeelings zijn ontwikkeld om specifieke huidproblemen doeltreffend en comfortabel te behandelen met een korte genezingsperiode en weinig tot geen nevenwerkingen.

De huidverbeterende gelaatsproducten zijn zichtbaar in de Webshop, maar kan je enkel in de winkel of via mail bestellen. Zonder gedegen voorkennis van de krachtige ingrediënten is enig advies nodig alvorens toepassing. In samenspraak met de leverancier is dit een bewuste keuze naar een correct gebruik. Belangrijk blijft dat er steeds op maat én opbouwend wordt gewerkt om het allerbeste resultaat te bekomen voor jouw huid. 

 

Wat is een Medical Peel? 

Een diepgaande eeuwenoude kennis verbonden met de moderne wetenschap over cosmetica resulteert in de uitgebalanceerde recepturen voor natuurproducten. Deze richten zich op een natuurlijk evenwicht en balans, waarbij innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie samengaan.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige én veilige Medical Peels, zoals amandelzuur, glyco-feruline, pyro-druivenzuur, melkzuur, salicylzuur, Triacidos (combinatie), ... naar resultaatgerichte behandelingen in alle zachtheid. De producten zijn hypoallergeen en dierenproefvrij, vrij van SLS/SLES en parabenen. 

De homecare gelaatsverzorging is verkrijgbaar in de winkel of online via de Webshop.