Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Huidexperte uit Turnhout

Collagen Elixir
Natuurlijke uitstraling
Verjongde huid

Voor een goede verzorging van de huid, zit jij bij mij, een gepassioneerde huidexperte uit Turnhout, goed. Een huidexperte is een specialist in het verzorgen van de huid. Bij À l’Etage SkinCare ligt de focus op het verbeteren en verjongen van de huid. Als huidexperte weet ik als geen ander welke behandelingen goed zijn voor jouw huid en hoe je terug een stralende look krijgt. Ik geef steeds advies op maat. Samen overlopen we de verschillende behandelingen en bekomen we het gewenste resultaat.

Geïnteresseerd in één van onze behandelingen?

Reserveer nu jouw behandeling

 

Diverse behandelingen verkrijgbaar bij een ervaren huidexperte in Turnhout

Als ervaren schoonheidsspecialiste kan ik mezelf ook een huidexperte noemen. Ik ben gespecialiseerd in diverse behandelingen om de huid terug te laten stralen, zonder rimpels, pigmentatie of acné. Ik heb een diepgaande kennis over alles wat met de huid te maken heeft. Zo weet ik dat de collageenproductie afremt door ouder te worden, waardoor je ouderdomsrimpels krijgt en je huid elasticiteit verliest. Vandaar bied ik een collageen-versterkend drankje aan, Collagen Elixir. Uit de nodige studies is gebleken dat één tot twee drankjes per dag genoeg is om je collageenproductie te boosten. Je kan bij À l’Etage SkinCare ook genieten van een cryolipolyse-behandeling waarbij overbodige vetcellen door het lichaam zelf worden verwijderd. Als huidexperte beschik ik over de nodige kennis en materiaal om zulke behandelingen uit te voeren.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze webshop

Tafel met verschillende make-up producten en een spiegel - A l'Etage Skincare

 

Kom nu langs

Wacht niet langer en geniet nu van een verjongde huid. Als huidexperte help ik mensen graag met hun zelfvertrouwen op te krikken. Ik ben pas tevreden als jij stralend naar buiten wandelt. Ik probeer elke klant zo ontspannen mogelijk naar huis te sturen. Om dit optimale resultaat te bekomen, bied ik ook relaxerende lichaamsmassages aan. Zo kan je na de behandeling nog heerlijk ontspannen. Maak eenvoudig online een afspraak voor al uw behandelingen of stuur een -email naar kristine@aletageskincare.be. Je kan ook langskomen in de winkel en dan help ik je graag persoonlijk verder.