Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak ** RESERVEER JOUW BEHANDELING ONLINE **

Hotstone Massage

Dit is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. 

Bij deze massage wordt gewerkt met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De lavastenen worden opgewarmd en geven een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doet ontstaan dat een ˜stretching effect" heeft op de spieren.

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging), maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt.

Een Hot Stone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. Kortom, deze bijzondere massage laat je intensief genieten van diepe ontspanning en een heilzame energetische werking.

Een Hot Stone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz.. Ook bij fibromyalgie en spijsverterings.

50' - €80,00

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING