Gratis verzending BE vanaf €80,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel | Winkel open op woensdag -en vrijdag (14u00-18u00), zaterdag (12u00-14u00) of op afspraak

FibroMyssage

Fibromyalgie is een relatief veel voorkomend niet-gewrichtsgebonden syndroom, dat gekarakteriseerd wordt door spierpijn en druk-pijnlijke punten verspreid over het hele lichaam.

Elke Fibromyalgie 'patiënt' is zeker gebaat met pijn en stressverminderende behandelingen, ondanks de uiteenlopende en variërende symptomen die van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Andere symptomen kunnen erg variëren: slapeloosheid, concentratiestoornissen, migraine, duizeligheid, … Hoewel de ontsteking niet direct aantoonbaar is, is er wél sprake van chronische pijn.

​FibroMyssage is een massage die ontwikkeld werd om mensen met fibromyalgie verlichting te geven. Het is een pijn- en stressverminderende behandeling die zich richt op ‘tender points’ of gevoelige plaatsen op het lichaam, in combinatie met de besproken klachten die de patiënt specifiek heeft. In de massage worden eveneens technieken uit TCM (Traditional Chinese Medicine) gebruikt.​

 

Deze massages gebeuren op rustige wijze zonder te veel druk, waarbij de aandacht ligt op de pijnlijke plekken in het lichaam. Het bindweefsel wordt tot rust gebracht en gespannen en stramme punten worden verlicht.

 

De massage wordt gegeven op een comfortabele voorverwarmde massagetafel.

 

​FibroMyssage ter bevordering van de nachtrust

Het is een langzame, ritmische, massage die met weinig kracht wordt uitgevoerd. Het doel van deze massage is het activeren van het parasympathische zenuwstelsel. Het beste is om deze massage zo laat mogelijk op de dag te ondergaan.

FibroMyssage tegen hoofdpijn

Men kent vele verschillende hoofdpijnen en oorzaken ervan. Door deze Fybromyssage proberen we die hoofdpijnen te verzachten. Bij deze behandeling worden de meridiaanpunten van het lichaam aangedrukt en andere massagetechnieken toegepast.

 

Een FibroMyssage kan héél intensief en erg gevoelig zijn, vandaar dat de behandeling maximaal 35 minuten duurt.

 

Duurtijd 35' - €40,00