Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** Gratis verzending WEBSHOP vanaf €80,00

Feeling Good Facial

Voor OnderOx-Magazine onderging Iris een gelaatsbehandeling voor de rubriek "Goed in je Vel". Ze publiceerde er een artikel over waarin ze beschrijft hoe ze deze ervaren heeft. Ben je benieuwd naar het artikel? Je kan dit nalezen in het OnderOx-Magazine 03/2022, een stijlvolle uitgave op A3-formaat dat gratis wordt verdeeld in de Kempen.

Het is hét uitgelezen moment om jou te laten kennismaken met de gelaatsbehandelingen bij À l'Etage SkinCare.

 

Deze "Feeling Good Facial" is jouw unieke gelegenheid om kennis te maken met het instituut, een ideaal moment om de kracht van de actieve werkstoffen en een zalig relaxmoment te hebben waarbij je écht verschil voelt in de diepere huidlagen. Maar, het is ook de uitgelezen behandeling om cadeau te geven aan mama voor Moederkesdag op zondag, 8 mei.

Reserveer je deze behandeling in de maand mei voor Moederkesdag, dan geniet je mama van een extra glaasje bubbels, een Goodiebag met luxesamples make-up en 3x 2ml van haar favoriete Miglot eau-de-parfums (of reserveer deze voor jezelf :-p)

 

Een gelaatsverzorging volledig op maat van jouw huid, waarbij wordt gestart met een dubbele reiniging en aansluitend een accupressuur "Touch Therapy" massage. De combinatie van deze massagetechnieken met lymfedrainage brengen het onevenwicht van bloedcirculatie, hormonen en organen zachtjes weer in balans. Dit is een zeer rustgevende gelaatsmassage. 

Met een aangepaste huidresurfacing worden de cellen aangezet zich te vernieuwen.

Een aangepast masker kalmeert het geheel en laat je even in dromenland, mede dankzij de verwarmde behandelstoel. Je ligt lekker ingeduffeld waardoor je volop kan genieten van de behandeling.

LED Lichttherapie wordt subtiel ingezet om collageen -en elastine-aanmaak in de diepere huidlagen te stimuleren.

De krachtige "Low Level Light LED technologiewordt veilig ingezet als lichttherapie voor celherstel naar huidverbetering

 

 OnderOx Goed in je Vel gelaatsbehandeling

Met een verzorgende dagcrème en minerale UV-bescherming wordt afgesloten en ben jij helemaal ZEN.

 Onderox goed in je vel behandeling

 

80' - €110,00

RESERVEER NU JOUW BEHANDELING