Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Definitieve ontharing (voor hem en haar)

  

 

Reserveer via info@aletageskincare.be

Vanaf 24 maart wordt deze discipline uitgebreid en kan je jouw behandeling ook online reserveren doorheen de week, op een tijdstip naar jouw keuze!

   

  Harsen, scheren en epileren lastig? Waarom al die moeite doen als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de nieuwste revolutie in lichttherapie bij nagenoeg alle huidtypes en elke huidskleur om ongewenste haargroei aan te pakken. 

   

  • Snel, veilig en uiterst efficiënt
  • Pijnloos ontharen door middel van Peltier koelding waardoor de behandeling zeer comfortabel aanvoelt.
  • Maximale veiligheid voor de huid doordat het toestel volledig programmeerbaar is op diverse parameters. Hierdoor kunnen zowel lichte als donkere huidtypes perfect worden behandeld.
  • Door de diverse formaten van de diafragma's is een zeer korte behandeltijd gewaarborgd.
  • Zeer fijne haartjes zijn eveneens optimaal te behandelen.

   

  Bij opstart van je traject bij definitieve ontharing krijg je duidelijke informatie omtrent het aantal sessies en waarop te letten tussen de ontharingssessies door.

   

  De combinatie van IPL technologie en SHR technologie is een veilige en doeltreffende methode waarbij gebruik wordt gemaakt van een spectrum van golflengtes (515-1200nm.). Het doel van de behandeling is lichtenergie, die door het pigment in de haarwortelzakjes wordt geabsorbeerd, om te zetten naar warmte energie. Deze puls doorheen het haar geleidt de hitte door de melanine naar de haarwortel. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd.

   

   

  STAPPENPLAN DEFINITIEVE ONTHARING

  1) Voorbereiding

  Voor een optimaal resultaat mag je 4 weken voor de behandeling NIET epileren, plukken of geen andere ontharingsmethoden gebruiken. Scheren of knippen is toegestaan. Verder adviseren wij om voor de behandeling niet te zonnebaden of op de zonnebank te gaan. Dat mag je ook niet doen gedurende vier weken na de behandeling en je moet je huid beschermen met een zonnebrandproduct met een hoge factor (SPF50).

  2) Intake

  Je start altijd met een persoonlijke intake. Je doorloopt een vragenlijst om te bepalen welke instellingen het meest optimaal zijn, zodat de behandeling zo aangenaam en effectief mogelijk verloopt.

  3) Flitsende behandelingen

  De behandeling gaat snel en varieert van een 10-tal minuten tot een uur. Door de grote doorsnede van de flitsen wordt per behandeling het volledige behaarde gebied behandeld. Per puls worden meerdere haarzakjes tegelijkertijd vernietigd.

  Zoals eerder aangegeven, zijn er tussenpozen tussen de behandelingen vereist. Kies je voor kleine zones zoals bovenlip, bikini, oksels, … dan kom je om de 6 weken langs voor een behandeling. Voor grotere oppervlaktes geldt een andere haarcyclus en deze worden om de 12 weken behandeld.

   

  Tarieven per sessie:

  • worden aangepast

    

   Definitieve ontharing met optimaal resultaat!