Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Definitief vet verwijderen


Wil jij ook graag een slanker en strakker figuur?

Heb je al van alles geprobeerd?

Wil jij meer zelfvertrouwen met minder centimeters! 

 

Cryolipolyse, ‘het bevriezen van vetcellen’, is een heel effectieve, figuurcorrigerende behandeling om lokaal vet te verwijderen door middel van koeling. Deze wetenschappelijk bewezen Cryolipolyse-technologie vermindert vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat. Met vetbevriezing is het mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie, naalden of een speciaal dieet te bevriezen, waarna deze op natuurlijke manier door ons lichaam worden afgevoerd zonder hersteltijd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

De zones die behandeld kunnen worden zijn de buik, love handles, billen, bovenbenen, knieën, armen en onderkin. Voor het meest optimale resultaat bestaat het programma uit drie opeenvolgende behandelingen, van telkens één uur, met een tussenperiode van 8 à 12 weken.

Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk na elke sessie. Al na één behandeling kunt u tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

 

Meer lezen? CRYOLIPOLYSE