Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7

Clean Facial met LED

 

 De bewezen kracht van licht

Deze basis-gelaatsbehandeling bestaat uit een dieptereiniging van de huid met een enzymatische peeling, waarna de krachtige "Low Level Light LED technologie" als lichttherapie wordt ingezet voor celherstel naar huidverbetering. Deze behandeling als kuur (2-3x/week) geeft optimale resultaten als je enkel de bewezen kracht van licht wil omzetten naar huidverbetering.

Tip: Wens je een stapje verder te gaan, kies dan voor de combinatie in Medical Peel behandelingen.

Een aangepaste verzorging en mineraal poeder met UV-bescherming vervolledigen deze behandeling.

 

In kuurvorm: 8 behandelingen + 1 behandeling gratis

40' - €40,00

 

 

LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy"

 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 

Wat is Celluma LED Therapie?

Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat sneller te herstellen en te verjongen. Om echt resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continue de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten van de gelaatsbehandeling zorgen voor een versterkend effect in de huid.

Fotodynamische therapie kennen we allemaal uit het alledaagse leven, zoals in de vorm van duurzame verlichting. Maar deze therapie kent veel meer toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van o.a. huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.

 

Is deze Celluma LED behandeling iets voor mij?

Iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren heeft baat bij deze behandeling. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is bij de meest gevoelige huid zoals bv. bij acné of bij ontstekingen, roodheden en rosacea… De specifieke programma's zijn ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.

 

Wat is het resultaat?

  • Huidherstel: richt zich op het snel en effectief bestrijden van huidaandoeningen, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea en acné.
  • Stimuleert de productie van collageen: verhoogt de huidelasticiteit en verbetert het aspect van de huid.
  • Vermindering van ontstekingen en acné.
  • Pigmentvermindering: verlichten van vlekken zodat er een egaal effect van de huidteint wordt bereikt.

 

 

 

 

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!