Gratis verzending BE vanaf €70,00 | Bestel makkelijk online en kies voor verzending of afhaling in de winkel.

Afslanken

PowerSlim Ontbijtbox

Start je in januari 2021 met PowerSlim, dan ontvang je deze Ontbijtbox gratis bij aanschaf van het PowerSlim Starterpakket of bij aanschaf van €159,00 aan PowerSlim producten.

De PowerSlim Ontbijtbox is een box met lekkere, koolhydraatarme maar eiwitrijke ontbijtproducten.

De box bevat:

 • receptenfolder
 • de nieuwe PowerSlim waterfles
 • 1 zakje muesli pure chcolade kokos
 • 1 zakje granola pecan mango
 • 1 flesje smoothie aardbei ready-to-go
 • 1 croissant
 • 1 pakje crackers
 • 1 pot aarbeien-confituur

 

 

 

 

Wil jij  al langere tijd gezonder leven, maar weet je niet goed hoe?
Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?
Heb je nood aan écht eten met een programma dat eenvoudig past in je dagelijkse leven?

Een vitale uitstraling en een gezond slank lichaam niet haalbaar? Think again, want met een gezond voedingspatroon zijn beide doelen haalbaar.  Bij À l'Etage SkinCare werk je inside out, want jouw huid heeft alle baat bij een gezond gewicht. Je zelfzekerheid krijgt net die extra boost met de vrijgekomen energie in je lichaam en helpt je om vol te houden. 

 

Met jouw motivatie, mijn know-how en PowerSlim
lukt het jou deze keer wel, én blijvend!

 

 

Wat is PowerSlim?

Snel en gezond afslanken met een koolhydraatarm voedingspatroon.

PowerSlim past in ieders drukke leven en is perfect combineerbaar met jouw gezin. Je leert smakelijk eten én gezonde combinaties te maken, ontdekt lekkere recepten en ervaart geen hongergevoel, waardoor je graaimomenten of emo-eetbuien makkelijk kan negeren. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl vol en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven!

 

Het PowerSlim programma is opgesteld door diëtisten, wat dus ook wil zeggen dat de voedingsinname ideaal zit. De eiwitten zijn van hoge kwaliteit met veel aminozuren, wat essentieel nodig is voor diverse lichaamsfuncties. Alles is verrijkt met kalium en chroom, deze zorgen voor een optimale bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Daarnaast is alles ook vezelrijk om de darmwerking te optimaliseren. De aanvulling van vitaminen -en aminosupplementen garanderen een optimale inname van alle voedingsstoffen.

De producten omvatten brood, croissants, pasta, rijst, pannekoeken, chips, chocolade, vaste pudding, hazelnootpasta, hagelslag, aardbeienjam, enzomeer... alles is PowerSlim-proof, je hoeft jezelf dus niets te ontzeggen. Al zijn er wel enkele strenge regels die dienen nageleefd. Als beloning zie je de kilo's minderen op de wekelijkse weegmomenten. 

 

Ervaring:

Zelf ben ik 13K afgeslankt op amper 3 maanden. De valkuilen waar je tegenaan loopt zijn mij dus niet onbekend. Vanuit mijn eigen ervaring help ik nu anderen.  Wat bij mij primeerde, was om vooral lekker te kunnen eten en niet enkel shakes op mijn menu hebben staan. Mijn tanden in een boterham kunnen zetten, of pasta op mijn bord, maar ook eens een chocolaatje en chips te kunnen smikkelen. Die match vond ik met de Powerslim-producten.

 

Praktisch:

Tijdens een intake-gesprek krijg je alle informatie hoe het traject verloopt en bekijken we samen wat jouw huidige voedingsgewoontes en je bewegingspatroon zijn, er wordt ook een lichaamsmeting uitgevoerd (gewicht, vet-, spier -en vochtmassa, BMI). Je wordt intensief begeleid met wekelijkse (gratis) coaching gesprekken.

Besluit je om te starten, dan kan je kiezen voor het Starterspakket (€159,00) of individueel en op maat een voedingsprogramma uit te werken. Je krijgt van mij een transparante inkijk naar het kostenplaatje.

NIEUW: PowerSlim-spaarkaart!
Bij elke aankoop van €20,00 spaar je voor GRATIS producten.

 

 

 

 

In een notendop, de voordelen van PowerSlim:

 • Een persoonlijk stappenplan
 • PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten, met 6 eetmomenten per dag
 • Behoud van je spiermassa
 • Lekkere én verantwoorde producten
 • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
 • Intensieve begeleiding van je voedingscoach (gratis)
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • weekmenu's met uitgebalanceerde en evenwichtige combinaties
 • een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod

 

Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

Ontdek hier de PowerSlim-producten.

Je kan de producten via de Webshop bestellen of je kan deze per mail bestellen als je reeds klant bent. Maak je keuze aan producten en mail me deze door. Zo hoef jij niets te missen.