Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** Gratis verzending WEBSHOP vanaf €80,00

Afslanken (voor hem en haar)

Alle producten zijn verkrijgbaar in de winkel 

 

Deze zomer wordt jouw zomer - PowerSlim ervaring Liesbeth Wouters: "Voor het eerst in 8 jaar draag ik weer een bikini!"

 

PowerSlim ervaring: Kim, -24 kilo.

 

Wil jij al langere tijd gezonder leven, maar weet je niet goed hoe?

Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?
Heb je nood aan écht eten met een programma dat eenvoudig past in je dagelijkse leven?

Een vitale uitstraling en een gezond slank lichaam niet haalbaar? Think again, want met een gezond voedingspatroon zijn beide doelen haalbaar. Bij À l'Etage SkinCare werk je inside out, want jouw huid heeft alle baat bij een gezond gewicht. Je zelfzekerheid krijgt net die extra boost met de vrijgekomen energie in je lichaam en helpt je om vol te houden. 

 

Met jouw motivatie, mijn know-how en PS. food & lifestyle
lukt het jou deze keer wel, én blijvend!

 

 

 

Wat is "PS. food & lifestyle"?

Snel en gezond afslanken met een koolhydraatarm voedingspatroon.

PS. food & lifestyle past in ieders drukke leven en is perfect combineerbaar met jouw gezin. Je leert smakelijk eten én gezonde combinaties te maken, ontdekt lekkere recepten en ervaart geen hongergevoel, waardoor je graaimomenten of emo-eetbuien makkelijk kan negeren. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl vol en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven!

 

Het PS. food & lifestyle programma is opgesteld door diëtisten, wat dus ook wil zeggen dat de voedingsinname ideaal zit. De eiwitten zijn van hoge kwaliteit met veel aminozuren, wat essentieel nodig is voor diverse lichaamsfuncties. Alles is verrijkt met kalium en chroom, deze zorgen voor een optimale bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Daarnaast is alles ook vezelrijk om de darmwerking te optimaliseren. De aanvulling van vitaminen -en aminosupplementen garanderen een optimale inname van alle voedingsstoffen.

De producten omvatten brood, croissants, pasta, rijst, pannekoeken, chips, chocolade, vaste pudding, hazelnootpasta, aardbeienjam, enzomeer... alles is PS. food & lifestyle-proof, je hoeft jezelf dus niets te ontzeggen. Al zijn er wel enkele strenge regels die dienen nageleefd. Als beloning zie je de kilo's minderen op de wekelijkse weegmomenten. 

 

Ervaring:

Zelf ben ik 13K afgeslankt op amper 3 maanden. De valkuilen waar je tegenaan loopt zijn mij dus niet onbekend. Vanuit mijn eigen ervaring help ik nu anderen.  Wat bij mij primeerde, was om vooral lekker te kunnen eten en niet enkel shakes op mijn menu hebben staan. Mijn tanden in een boterham kunnen zetten, of pasta op mijn bord, maar ook eens een chocolaatje en chips te kunnen smikkelen. Die match vond ik met de PS. food & lifestyle-producten.

 

Praktisch:

Tijdens een intake-gesprek krijg je alle informatie hoe het traject verloopt en bekijken we samen wat jouw huidige voedingsgewoontes en je bewegingspatroon zijn, er wordt ook een lichaamsmeting uitgevoerd. De lichaamsanalyse gebeurt met behulp van een bio-impendantieweegschaal. Dit is een speciale weegschaal die het lichaamsgewicht, het percentage lichaamsvet, spieren, vochtmassa en je BMI meet.

Je wordt intensief begeleid met wekelijkse (gratis) coaching gesprekken.

Besluit je om te starten, dan kan je kiezen voor het Starterspakket of individueel en op maat een voedingsprogramma uit te werken. Je krijgt van mij een transparante inkijk naar het kostenplaatje.

 

Hoeveel kost gewicht verliezen met PS. food & lifestyle?

Fase 1: startbox + inkopen
 • Het intakegesprek van 1 uur is helemaal gratis.
 • Het PowerSlim-pakket kost 159,00 en bevat 45 verschillende producten, een shaker, vitaminencomplex, mineralencomplex én een kookboek. Een handig weekmenu met boodschappenlijstje ontneemt je alle zorgen en begeleidt je bij alle eetstappen bij je Kick-off.  
 • Zodra je startbox op is, betaal je enkel nog de wekelijkse PS. food & lifestyle-producten om je programma verder te zetten. Gemiddeld komt dat neer op €14,00/dag of 100,00/week aan voeding. Dit is een vergelijkbare uitgave van de reguliere inkopen.
 • De wekelijkse afspraken zijn gratis als je de producten voor je programma aankoopt.
Fase 2: minder PS. food & lifestyle-producten
 • Vanaf fase 2 vermindert je wekelijkse voedingskost omdat je minder PS. food & lifestyle-producten nodig hebt.
Fase 3: maandelijkse begeleiding
 • Als je op je stabiel gewicht bent, wordt een stappenplan op maat voor je opgesteld voor het komende jaar.
 • De eerste drie maanden wordt geadviseerd om de PS. food & lifestyle-tussendoortjes te nuttigen. Deze veilige tussendoortjes geven je een gezonde houvast. Dat bouw je geleidelijk af: de eerste maand 2-3 stuks per dag en dan uiteindelijk naar 1 stuk per dag.

EXTRA: PS. food & lifestyle-spaarkaart!
Bij elke aankoop van €20,00 spaar je voor GRATIS producten.

 

 

 

 

In een notendop, de voordelen van PS. food & lifestyle:

 • Een persoonlijk stappenplan
 • PS. food & lifestyle betekent niet minder eten, maar ànders eten, met 6 eetmomenten per dag
 • Behoud van je spiermassa
 • Lekkere én verantwoorde producten
 • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
 • Intensieve begeleiding van je voedingscoach (gratis)
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • weekmenu's met uitgebalanceerde en evenwichtige combinaties
 • een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod

 

Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!