Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: €8 verzendingskost tot €100 *Gratis verzending vanaf €100

Huidsupplementen ANP

Vitaminen-therapie voor het gelaat

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? 

Voed je huid dan ook van binnenuit. 

Dat is essentieel voor een gezonde huid.

 

De huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme™ zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme™ je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je huidverzorging aanzienlijk versterken.

 

Wat is het verschil met andere multivitamine supplementen die ik overal kan verkrijgen?
Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid volgens farmaceutische normen en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

 

Waarom zou ik huidsupplementen slikken?

Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat je huid ook van binnenuit wel wat steun kan gebruiken.  Daarom is het belangrijk de krachtige cocktail van vitaminen en voedingsstoffen in je verzorgingsproducten aan te vullen met voedingssupplementen zodat je de huid zowel van binnen als van buiten voedt.

Skincare inside out, dus.

 

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?
Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen (hart, nieren, longen, ...). Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,...) stappen er een aantal passagiers af. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid.

 

Wanneer stop ik met het innemen van mijn huidsupplementen?
Stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme huidsupplementen zou hetzelfde effect hebben als stoppen met je huidverzorging, dan gaat je huidconditie achteruit. Je stopt toch ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook voor een gezonde huid?  Blijven innemen is de boodschap! Thank me later :-)

 

Over het effect van voeding op onze huid:
De huid is ons grootste én enige orgaan dat rechtstreeks in contact staat met allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, pollutie, roken, airco, ... en raakt hierdoor beschadigd.  Dit veroorzaakt vrije radicalen en dit is nou net wat je huid niet wil, want jouw huidcel is het doelwit van deze vrije radicalen en hierdoor verzwakt de vorming van nieuwe huidcellen, wat dan weer resulteert in vroegtijdige huidveroudering of ander huidbeschadigingen.  

De invloed van voeding op onze huid wordt veelal onderschat.  We zijn er ons vaak niet van bewust hoe ons eten en drinken de huid beïnvloedt.  Voor een gezonde huid heb je dus voedingsstoffen nodig die een effect hebben op je huid. Wist je dat de voedingswaarden van groenten en fruit de laatste 30 jaar sterk gedaald is door pollutie en andere factoren. 

Basis-supplementen als vitamine A, antioxidanten en omega's zijn dan essentieel.

Belangrijk om weten is dat Vitamine A een voedingsstof is die de huid gezond kan houden. Vitamine A ondersteunt het immuunsysteem, onderdrukt het risico op huidkanker en maakt de huid minder zon gevoelig. Het ideale vitamine A-supplement bevat ook vitamine D. Vitamine D is niet alleen belangrijk voor sterke botten, maar ook voor aanmaak van nieuwe huid.

Je vindt de ANP-huidsupplementen in de WebShop.