Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: €8 verzendingskost tot €100 *Gratis verzending vanaf €100

Acné behandelingen Turnhout

Acné is het meest voorkomend huidprobleem bij adolescenten. Het onstaat onder invloed van hormonale veranderingen. In sommige gevallen kunnen de puistjes ook bij volwassen vrouwen nog optreden. 

Van puistjes of pukkels, tot maskné of "simpelweg" een onzuivere huid. Dit is zeer ingrijpend als je hier dag-in-dag-uit mee te maken hebt, je zelfbeeld krijgt een deukje. Je gaat van alles uitproberen, van agressieve scrubs tot teveel verschillende producten waar het woord 'acné' opstaat. Een teveel aan verschillende producten op een te korte periode kan de huid danig overprikkelen...  en alles met een 'te' is teveel (behalve tevreden, daarvoor kan je terecht in mijn schoonheidsinstituut voor o.a. deze acnébehandelingen).

Top als je je dagdagelijkse verzorging consequent volgt, dat is belangrijk, zorg er dan vooral voor dat je met de juiste producten (en dan bedoel ik de actieve werkstoffen in deze producten) deze dagelijkse stappen doorloopt.

Sinds 2010 kan je in het centrum van Turnhout hiervoor terecht bij À l'Etage SkinCare. 

De unieke combinatie van actieve werkstoffen zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acné zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

De acné-behandelingen werken op 4 factoren die acné triggeren:
- verhoogd talgproductie
- verhoorning
- aanwezigheid van de acné-bacterie
- ontstekingen

Een huidresurfacing is een korte behandeling, waarbij zelfneutraliserende actieve bestanddelen laag-op-laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Dit zorgt voor stimulatie van de cellen om zich te vernieuwen. 

 

En dan gaan we samen werken aan jouw gezonde huid. Met een stappenplan voor een correcte homecare verzorging enerzijds en een behandelplan om in de diepere cellenlaagjes huidverbetering te bekomen.