Reserveer je behandeling ONLINE || 24u/7 *** WEBSHOP: Gratis verzending vanaf €100 (€8 <€100)

Wat is LED Lichttherapie?

 

LED lichttherapie - "Celluma Low Level Light Therapy"

 
  • Veilig, klinisch bewezen, FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.
  • Niet-toxisch, niet-invasief en een betaalbaar alternatief voor medicijnen.
  • Ingebedde NASA onderzochte technologie.

 

Wat is Celluma LED Therapie?

Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat sneller te herstellen en te verjongen. Om echt resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continue de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten van de gelaatsbehandeling zorgen voor een versterkend effect in de huid.

Fotodynamische therapie kennen we allemaal uit het alledaagse leven, zoals in de vorm van duurzame verlichting. Maar deze therapie kent veel meer toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van o.a. huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.

 

Is deze Celluma LED behandeling iets voor mij?

Iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren heeft baat bij deze behandeling. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is bij de meest gevoelige huid zoals bv. bij acné of bij ontstekingen, roodheden en rosacea… De specifieke programma's zijn ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.

 

Wat is het resultaat?

  • Huidherstel: richt zich op het snel en effectief bestrijden van huidaandoeningen, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea en acné.
  • Stimuleert de productie van collageen: verhoogt de huidelasticiteit en verbetert het aspect van de huid.
  • Vermindering van ontstekingen en acné.
  • Pigmentvermindering: verlichten van vlekken zodat er een egaal effect van de huidteint wordt bereikt.

 

 

Als anti-ageing: 
Het rode LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. 

Bestrijden van acné: 
Het blauwe LED licht werkt met een golflenge van 465NM in op de door acné geinfecteerde huid. De antibacteriële en ontsteking-remmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit! 

Pijnbestrijding:
Het bijna-Infrarood licht dringt met een golflengte van 880NM door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten. Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.

Wondgenezing:
Het rode LED licht werkt in op de huid (640NM) en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende  bloed- uitstortingen (blauwe plekken).

  

Geïnspireerd door licht
Bewezen door wetenschap!